divendres, 13 de gener del 2012

Tots comptem per salvar vides



Cada 4 segons un nen sobreviu gràcies a les cures bàsiques de salut prestats pels treballadors sanitaris locals. Ajuden a nens a tot el món a sobreviure a amenaces com les complicacions en néixer, la pneumònia, la diarrea, la malària i la desnutrició. Però les estimacions mundials indiquen que necessitem 3.500.000 més de treballadors sanitaris en els països en desenvolupament.

Lamentablement, un nen mor cada 3 segons per causes que es poden prevenir i tractar a causa de la falta d'una atenció bàsica de salut. Dels nens menors de 5 anys que moren cada any,gairebé dos terços podrien salvar-se amb intervencions senzilles i de baix cost a través d'intervencions de treballadors sanitaris en les seves comunitats.

Existeixen solucions provades i de baix cost per lluitar contra totes aquestes causes però resulta obvi que no estan sent desplegades a l'escala que es precisa. És precisament la voluntat i la intenció el que més fa falta per aconseguir que les solucions es posin en marxa a tots els nivells. Perquè, en això i en tot, Tots Comptem!

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Crec que el món està bastant desenvolupat perquè entre tots donem alguna solució i ajudem a les persones que no tenen diners ni menjar. Podríem posar una mica de la nostra part y entre tots donar solucions i sobretot donar aliments a aquelles persones que ho necesiten. És una pena veure nens de 1 o 3 anys així, gairebé sense menjar i amb malalties que els poden matar.

    ResponElimina
  3. M'agrada molt la notícia que has posat, denota una gran sensibilitat per la teva part.

    ResponElimina

Escriu a continuació: