dijous, 26 de gener del 2012

11 DE SEPTEMBRE DE 2001

Els atacs de l'11 de setembre de 2001 (coneguts com a 9/11 en el món anglosaxó i 11-S en el món llatí), van ser una sèrie de quatre atemptats suïcides coordinats per al-Qaeda als Estats Units el dimarts 11 de setembre de 2001. Aquell matí, 19 terroristes van segrestar quatre avions comercials.els segrestadors van estavellar intencionadament dos dels avions a les Torres Bessones del World Trade Center a Nova York, matant tots els passatgers i milers de persones que treballaven als edificis. Ambdues torres van esfondrar-se en dues hores, destrossant edificis propers i malmetent-ne d'altres. Un tercer avió va ser estavellat al Pentàgon. Els segrestadors havien canviat la direcció de l'últim vol cap a Washington, D.C., amb objectius incerts que podrien ser la Casa Blanca o el Capitoli dels Estats Units; tanmateix, es va estavellar en un camp a prop de Shanksville a la Pensilvània rural després que els passatgers intentessin recuperar el control de l'avió. No hi va haver supervivents en cap dels vols.

2 comentaris:

  1. He escollit aquesta notícia perque m'enrecordo de que posaben imatges a la televisió de aquest tema i sortia la gent plorant per aixó.

    ResponElimina
  2. He escollit aquesta notícia perque m'enrecordo de que posaben imatges a la televisió de aquest tema i sortia la gent plorant per aixó.

    ResponElimina

Escriu a continuació: